luni, 21 septembrie 2009

Ziua Nationala a Contabilului Roman - 21 Septembrie

Ziua de 21 septembrie este sarbatorita in fiecare an de catre toti profesionistii contabili din Romania drept "Ziua Nationala a Contabilului Roman".

Gestionata de CECCAR(Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania), "Ziua Nationala a Contabilului Roman" este organizata sub patronajul filialelor CECCAR la nivel teritorial, cu scopul promovarii imaginii, intereselor si rolului contabilului intr-o economie de piata concurentiala.

Prilej de aniversare pentru toti contabilii, aceasta zi este sarbatorita in mod unitar in intreaga tara prin manifestari cultural - stiintifice, intalniri social - profesionale, simpozioane, mese rotunde, toate organizate sub deviza celor trei deziderate ale unui contabil "Educatia, calitatea si etica".

Ora de deschidere la nivel national a festivitatilor in ziua de 21 septembrie a.c. este ora 10,00.

La Oradea, in cadrul celeasi sarbatori, s-au inmanat diplome de merit in functie de anumite criterii: varsta, achitarea la timp a cotizatiilor din primul semestru, etc. In total au fost inmanate 30 de diplome. Susa Daniel si Domocos Doina, ambii participanti la aceasta intrunire, au rostit cateva cuvinte despre rolul si locul contabilului in societate

Cu ocazia celei de-a patra aniversari a "Zilei Nationale a Contabilului Roman" au fost prezenti la intalnire pe langa reprezentantii institutiilor statului din judet si oameni de afaceri, care au discutati si au schimbati idei intre ei, in urma carora s-au obtinut informatii utile si constructive.

Estera Opre

Niciun comentariu: