joi, 12 februarie 2009

Plaza Oradea a cedat făcând victime...

Un planşeu din construcţia mall-ului Oradea Plaza, din centrul civic, s-a prăbuşit joi, în jurul orei 13.30, un muncitor pierzându-şi viaţa şi alte trei persoane fiind rănite, dintre care două grav.

Tragedia s-a petrecut subit, în momentul în care muncitorii care lucrau la ridicarea construcţiei turnau o şapă deasupra scării rulante de la un etaj superior. Sub greutatea şapei, plafonul a cedat şi s-a prăbuşit peste oamenii aflaţi dedesubt. O persoană şi-a pierdut viaţa pe loc, iar alte trei au fost rănite, dintre care două grav.
Toţi răniţii au fost transportaţi de urgenţă la Spitalul Judeţean din Oradea, la faţa locului sosind de urgenţă mai mult eechipaje ale Ambulanţei şi ale SMURD.

Un comentariu:

Dan Gheorghe spunea...

stau si ma intreb ce fel de firme de constructii sunt in romania. baietii astia, mai ales proiectantii, ce fel de studii au. dar inginerii constructori? si ma mai intreb ce ar fi fost daca planseul acela cadea dupa ce magazinul era terminat si deschis, cu sute de oameni la cumparaturi. ce tragedie ar fi fost...