duminică, 17 mai 2009

Marsul mireselor


Rochii albe sau crem, cu trenă sau fără, voaluri, voalete, buchete şi Loredana Groza pe o maşină de epocă şi cu o fanfară în spate. Acestea au fost ingredientele unui marş al mireselor , organizat, ieri, în Bucureşti, peste care soarele fierbinte - care a încins atmosfera până la 32 de grade Celsius - a adăugat retragerea „în maşini, la umbră sau acasă” a unora dintre bietele mirese care şi-au stricat rochiile mai ceva ca în noaptea nunţii.

Doar premiile în valoare totală de 5.000 de euro, puse la bătaie de organizatori, şi mândria de a încăpea încă în rochia din ziua nunţii le-a mai ţinut pe jumătate dintre tinerele femei înscrise la marş pe întreg traseul Piaţa Victoriei - Calea Victoriei - Bulevardul Libertăţii - Piaţa Constituţiei, în cel mai fierbinte interval al zilei: 10.30 - 13.30.

„Bride Parade”, eveniment unic în Europa, a adunat, ieri, în centrul Capitalei aproape 100 de femei care şi-au îmbrăcat a doua oară rochia de mireasă. Pe lângă ele, au mărşăluit încă vreo 100 de prieteni, asistaţi de o mulţime de gură-cască.

Marşul, pe care organizatorii vor să-l transforme într-o tradiţie, a fost „legănat” pe ritmurile impuse de o fanfară care a asigurat fundalul sonor atât pentru hora miresei, cât şi pentru tombola din Piaţa Constituţiei, la care 16 dintre participante au câştigat tratamente cosmetice
şi ţinute de gală.

Preluat de pe infoportal.ro

Niciun comentariu: