duminică, 24 mai 2009

Marşurile normalităţii


Oponenţii mişcării gay au demonstrat ieri-dimineaţă pe alt traseu

Aproximativ 100 de persoane s-au adunat ieri dimineaţă la „Marşul Normalităţii“ organizat de Asociaţia Noua Dreaptă.Cu pancarte şi steaguri, aceştia au defilat începând de la ora 12.00, din Piaţa George Enescu până în Dealul Mitropoliei.„Nu vrem să fim un neam de poponari!“, „România lui Sodoma“, au scandat cei aproape o sută de membri şi simpatizanţi ai Asociaţiei Noua Dreaptă, care au participat la marşul de ieri.

„Dacă acceptăm acest parteneriat civil, propus în Parlamentul European, riscăm să se ajungă la căsătorii între bărbaţi şi de aici marele pericol al adopţiilor“, a declarat Mihai Ţugurlui, membru în conducerea Noii Drepte. Organizatorii au distribuit tricouri cu inscripţia „Mândru că sunt român“ şi cu sigla „Noua Dreaptă“.

Vineri seară a avut loc „Marşul Familiei“, ca protest faţă de căsătoriile între persoane de acelaşi sex. Acesta a fost organizat de Forul Ortodox Român şi Asociaţia Pro-Vita. Mai bine de 500 de oameni au mărşăluit din Piaţa George Enescu spre Dealul Mitropoliei, rostind rugăciuni şi intonând cântece bisericeşti. La niciunul dintre cele două marşuri nu au fost incidente.

Preluat de pe infoportal.ro

Niciun comentariu: