sâmbătă, 27 iunie 2009

100 de cântece secrete ale lui Michael Jackson ar putea ajunge pe rafturile magazinelor


O bibliotecă secretă cu peste 100 de cântece înregistrate de Michael Jackson ar putea fi lansată după moartea acestuia, potrivit thetimes.co.uk. Unul dintre biografii cântăreţului, Ian Halperin, susţine că piesele neascultate au fost înregistate pentru copiii lui.
Halperin, autorul cărţii Fără Mască, Povestea lui Michael Jackson a spus înainte de moartea Regelui: „Vrea să lase aceste cântece copiilor lui, o foarte personală moştenire. Mi s-a spus că pentru moment nu va fi lansată”. Jackson a lăsat în urma lui trei copii: Prince de 12 ani, Paris Katherine de 11 ani şi Michael II de şapte ani. Se zvoneşte că din cauza situaţiei financiare a cântăreţului, aceste înregistrări nu vor fi ţinute private pentru mult timp şi se presupune că Michael a plecat în mormânt cu o datorie de 400 de milioane de dolari, deşi unii cred că suma ar putea fi şi mai mare. Vânzări ale muzicii lui Michael Jackson au început deja să facă furori. În America, albumul Thriller este pe primul loc pe iTunes, în timp ce albumele lui care au ajuns pe prima poziţie în topuri au atins primul loc în clasamentul UK iTunes.
Retailerii site-ului online Amazon spun că albumele lui Jackson au ocupat 14 locuri din 20 de top în clasamentul vânzărilor Amazon.co.uk. Pe primul loc în clasament se află primul album solo al artistului, Off The Wall, care cuprinde piese precum Don’t Stop ’Til You Get Enough şi She’s Out Of My Life.
Deja moartea lui Michael Jackson începe să producă o nouă industrie în jurul starului. În faţa spitalului din Los Angeles, unde a fost declarat mort, un grup de bărbaţi şi-au făcut apariţia vânzând tricouri cu silueta Regelui la preţul de 10 dolari. Tricourile memoriale sunt deasemnea vândute şi la festivalul de muzică din Glastonbury. Pe eBay, licitaţiile au crescut când vine vorba de produse marca Michael Jackson. Discuri în ediţii limitate, instrumente muzicale folosite de artist şi chiar un contract de film cu semnătura acestuia sunt vândute pentru zeci de mii de lire. Dacă ar fi accesibile publicului, domeniul Neverland şi ultimul loc de relaxare a lui Jackson ar putea deveni adevărate atracţii turistice. Graceland, domeniu deţinut de Elvis Presley şi unde este îngropat, a devenit un loc de pelerinaj foarte vizitat. Cei care administrează imobilul au reuşit să strângă 100 de milioane de dolari. (A.G.)

Preluat de pe infoportal.ro

Niciun comentariu: